Házirend

Kedves Vendégeink!

Vendégházunkat úgy üzemeltetjük, és azon fáradozunk, hogy a hozzánk ellátogató vendégek jól érezzék magukat, pihenésük kellemes és zavartalan legyen. Ha ezen törekvésünk ellenére mégis valamilyen zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve kérjük, maradéktalanul jelezzék felénk!
Pihenésük kellemessé tétele és az Önök után érkező vendégek megtisztelése érdekében az alábbiakban felsorolt területeken kérjük szíves együttműködésüket:

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

Jogszabályi előírások betartása mellett, a vendégeink a szálláshely lefoglalásakor kötelesek a személy- és lakcím azonosításhoz szükséges okmányokat a szállásadó részére a vendég regisztrálásához szükséges adatok miatt másolatban (fénykép) bemutatni, eljuttatni.
A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni
Az érkezés napján a házat vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Természetesen külön megállapodás esetén ezek az időpontok módosíthatóak. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 07:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a házban csak a szállásdíjat megfizető személyek tartózkodhatnak, a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be!
Az épületben TILOS a dohányzás (Iqosra és elektromos cigarettára is vonatkozik) Kérjük a csikket az e célra kihelyezett hamutartóba elhelyezni! Fokozottan ügyeljenek a tűzveszélyre! Erre a célra legyenek szívesek az udvart használni.
Eltávozáskor illetve éjszakára kérjük szépen a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni!
Vendégházunk állatbarát szálláshely! A házban a kisállatok a bútorokon nem tartózkodhatnak!Csak szobatiszta, jól szocializált állatot áll módunkban fogadni. Amennyiben a ház és udvar berendezésében, állapotában a kisállat kárt tesz, a vendég közteles ezt megfizetni!
Autóikkal az utcán, a vendégház melletti szabad területen (a forgalom és a szomszéd bejárat akadályoztatása nélkül) parkolhatnak.
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, stb.) kérjük ne vigyék ki a házból!
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik.A konyhai eszközöket használat után kérjük elmosni és a helyére visszatenni! A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat, illetve olyan edényeket, csészéket amelyek mikrohullámú sütőben nem használhatóak!
Amennyiben egy hétnél tovább tartózkodik vendégházunkban takarítást végzünk hetente egyszer, ágynemű és törölköző cserével.
A háztartási szemét gyűjtése a fürdőszobában és a konyhában található szemetesben lehetséges. Van lehetőség szelektív hulladék elhelyezésére a település központjában és a játszótér után mindössze pár száz méterre.
Kérjük ügyeljenek értéktárgyaikra! A háztulajdonos a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, személyes tárgyak eltűnéséért nem vállal felelősséget.
Tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. Megkérjük Önöket, hogy a tüzet ne hagyják őrizetlenül, és ha befejezték a tűzzel kapcsolatos tevékenységet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos! Személyes felelősséggel tartoznak a vendégek a tűz esetére keletkezett károkért.
A ház elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót a kulcsot az erre biztosított kulcsszéfben helyezzék el!
Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt meghibásodást szíveskedjenek részünkre jelezni a szállásadó felé.: 24 órás ügyeleti telefonszám: +36 30 5826151
A házirend be nem tartása, azonnali felmondással járhat! A vendégeknek ez esetben el kell hagyniuk a nyaralót. A nyaralásból fennmaradó előre kifizetett szállásdíj nem kerül visszafizetésre.

Köszönjük megértésüket, kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!